Als werkgever streeft u er naar dat alles binnen uw bedrijf optimaal verloopt. Een goede gezondheid van uw medewerkers is een belangrijk onderdeel hiervan. Meer dan ooit investeren bedrijven in de gezondheid van hun medewerkers. Zo bieden bedrijven bijvoorbeeld bedrijfsfitness en/of werkplekinrichting door een arbeidsdeskundige aan. Maar ook worden collectieve voorzieningen beschikbaar gesteld voor medewerkers .

De collectieve zorgverzekering is bij uitstek geschikt om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te bieden aan uw medewerkers. Uw werknemers kunnen, via u, hierdoor een aantrekkelijke korting krijgen op de premie van de zorgverzekering.

De collectieve zorgverzekering kan deel uitmaken van een groter pakket van maatregelen in het kader van verzuimmanagement. Door collectieve zorgverzekering en verzuimverzekering op elkaar af te stemmen, kan bijvoorbeeld het verzuim worden beperkt door wachtlijstbemiddeling.

Wenst u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van de collectieve zorgverzekering, maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.