GRMC-register_logo                      KiFiD

Ons kantoor is tussenpersoon voor diverse verzekeraars. Hierdoor kunnen we onze klanten een zo breed mogelijk aanbod van hoogwaardige producten aanbieden. Wij zijn aangesloten bij verschillende organisaties die garant staan voor kwaliteit.

U bent bij ons verzekerd van op maat gesneden kwaliteitsproducten en een persoonlijke aanpak. Wie kiest voor Van Kuik Financieel Advies, kiest voor zekerheid met gemak.

 

Wie zijn we?

Voor ons staan financiële producten en diensten nooit op zichzelf. De onderlinge samenhang is van belang om tot een optimaal resultaat te komen. Deze integrale aanpak levert namelijk meer op dan de som van de diverse onderdelen.

In de loop der jaren hebben we een hecht netwerk van specialisten opgebouwd. We werken ondermeer nauw samen met een aantal uitstekende fiscalisten, makelaars, notarissen en juristen. Samen met hen kunnen wij u de best mogelijke voorlichting geven die nodig is voor het financiële totaaladvies. Na de zorgvuldige analyse van uw huidige financiële positie begeleiden wij u vanzelfsprekend bij iedere wijziging in uw persoonlijke situatie. Wij proberen de toekomst zo goed mogelijk te bepalen en te reageren op mogelijke mee- maar ook tegenvallers.

Wat doen we?

Laten we eerlijk zijn. Wij bieden onze klanten kwalitatief goede producten aan, maar dat doen andere assurantiekantoren ook. Dat is geen onderscheidende factor. We staan ook voor kwaliteit, maar hebben als meerwaarde een persoonlijke aanpak. Vanuit de filosofie dat het contact van mens tot mens de beste resultaten geeft, kiezen wij doelbewust voor onze persoonlijke aandacht.

Veel klanten brengen al hun verzekeringen bij ons onder. Overzichtelijk, makkelijk en een uitgebalanceerd geheel. Hierbij staat echter wel altijd het nut van een verzekering voor onze klant voorop. Na een zorgvuldige afweging geven wij objectief advies. Ook een advies om een verzekering bijvoorbeeld niet af te sluiten…

Klanten kunnen altijd terecht bij ons. Zo kunnen we bij een schadegeval snel een helpende hand bieden. De persoonlijke aandacht en de geboden flexibiliteit waarmee we klanten praktisch 24 uur per dag helpen, wordt al jarenlang gewaardeerd.