Het is druk op de weg en onderweg kan er dan ook van alles mis gaan. Het is belangrijk om naast uw transportmiddelen ook de goederen en producten goed te verzekeren. Wij bieden u hiervoor graag een passende oplossing aan.

Eigen vervoerverzekering
Vervoert u goederen? Tijdens transport kunnen deze beschadigd raken of verloren gaan. De eigen vervoerverzekering biedt u onder meer dekking tegen diefstal en beschadiging. Er zijn ook nog andere dekkingen mogelijk. Wilt u weten welke dit zijn?

Lees meer >>>

Wagenparkverzekering
Als u meer dan 10 voertuigen heeft is het voordeliger om alle voertuigen in één verzekering onder te brengen. Een wagenparkverzekering biedt hierbij maatwerkoplossingen die aansluiten op uw verzekeringsbehoeften. Er zijn verschillende dekkingen mogelijk. Wilt u weten welke?

Lees meer >>>

Vrachtautoverzekering
Vrachtauto’s zijn er in vele soorten en maten. Een goede verzekering voor deze kostbare voertuigen is onontbeerlijk. Op deze pagina leest u meer over de risico’s en hoe u deze kunt verzekeren. Weet u dat voor vervoer van gevaarlijke stoffen er een aparte dekking bestaat?

Lees meer >>>

Goederentransportverzekering
U kunt uw goederen laten vervoeren door een externe vervoerder. Onderweg kan van alles mis gaan. Met een goederentransportverzekering bent u verzekerd tegen kosten voor het geval de goederen beschadigd raken of niet aankomen bij de ontvanger. Weet u dat er ook een doorlopende goederentransportverzekering bestaat?

Lees meer >>>