Op deze pagina vindt u informatie over het verzekeren van uw inventaris, de aanwezige goederen, uw computers,  elektronica en eventueel in uw bedrijf aanwezig geld. Wij inventariseren graag voor u welke verzekeringen voor u het beste zijn. Daarbij zorgen we ervoor dat de dekkingen goed op elkaar aansluiten, zonder dubbel verzekerd te zijn!

Inventaris- en goederenverzekering
Met de inventaris- en goederenverzekering bent u verzekerd tegen zaken zoals brand, storm en waterschade. Let goed op dat het verzekerde bedrag voldoende is! De inventaris- en goederenverzekering heeft ook diverse aanvullende dekkingen voor onder andere goederen die elders zijn opgeslagen.

Lees meer >>>

Computer- en elektronicaverzekering
Kunt u nog verder werken als uw computers gestolen zijn? Met deze verzekering zijn uw computers en elektronica goed verzekerd tegen onder andere brand, diefstal en bliksem. Er zijn ook aanvullende dekkingen mogelijk. Wilt u weten welke?

Lees meer >>>

Geldverzekering
Is er een contante geldstroom in uw bedrijf? Contant geld brengt veel risico’s met zich mee. Een geldverzekering is dan wellicht aan te raden. Een geldverzekering biedt onder meer dekking tegen diefstal, afpersing of beroving. 

Lees meer >>>