Dagelijks zijn uw werknemers druk in de weer om de afspraken die u maakt met uw opdrachtgevers, te realiseren. Als werkgever wilt u goed voor uw personeel zorgen. Naast een goed salaris vormen secundaire arbeidsvoorwaarden een belangrijk onderdeel. Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over onderwerpen die belangrijk zijn voor uw werknemers.

Ziekteverzuim werknemer
Als een medewerker door ziekte niet kan werken levert u dit een fikse kostenpost op. U moet het salaris doorbetalen en u moet vervanging regelen. Er zijn echter goede oplossingen om de kosten binnen de perken te houden. Wilt u weten welke?

Lees meer >>>

Collectieve zorgverzekering
Een goede zorgverzekering voor uw medewerkers is belangrijk. Niet alleen een lage premie maar ook een preventiepakket is gewenst. Met een collectieve verzekering kunnen uw medewerkers profiteren van een aantrekkelijke korting. Ook als werkgever profiteert u, wilt u weten hoe?

Lees meer >>>

Collectieve ongevallenverzekering
Een ongeval van een werknemer is erg vervelend. Niet alleen voor u maar in het bijzonder voor de werknemer. Een goede ongevallenverzekering helpt om de pijn te verzachten. Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw personeel zijn?

Lees meer >>>

Collectieve pensioenregeling
Misschien wel de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers. Een goede pensioenregeling is erg belangrijk. Op deze pagina vindt u meer informatie over een collectief pensioen.

Lees meer >>>