GELD LENEN

Om u nu en in de toekomst altijd van een onafhankelijk en goed advies te kunnen blijven voorzien, is ons kantoor een partnerschap aangegaan met Krediet Service Center.
Dankzij deze samenwerking kunnen we u onafhankelijk echt alle kredietaanbieders in de markt adviseren.

Of u nu geld wilt lenen voor een auto, verbouwing of een andere grote aankoop, Coolen en van Kuik kan u helpen bij de invulling van de financiering van uw wensen. Door de samenwerking met alle gespecialiseerde kredietverstrekkers kunnen wij zorgen voor een lening met een lage rente en gunstige voorwaarden. Heeft u al een lening afgesloten bij uw bank of een andere partij? Dan kunt u vaak geld besparen door het oversluiten van uw bestaande lening.

Geld lenen is heel persoonlijk. Ieder persoon heeft andere wensen, mogelijkheden en omstandigheden. Laat u daarom gratis en vrijblijvend door ons voorlichten.

Waarom lenen via Coolen en van Kuik?

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Ons doel is om te zorgen voor een lening die bij u past. Afhankelijk van de reden waarom u geld wil lenen, kan namelijk een bepaald krediet beter aansluiten bij uw situatie. Wilt u in één keer een groot bedrag geld lenen? Dan is een persoonlijke lening vaak een goede oplossing. Wilt u meer bestedingsruimte, maar weet u nog niet wanneer u het geld nodig heeft? Dan kan een doorlopend krediet verstandiger zijn voor u. Onze adviseurs zoeken daarom altijd naar de beste oplossing voor uw situatie.

Geen extra kosten voor onze service

Onze service is altijd gratis voor u. We vragen dus geen vergoeding voor ons advies en het afsluiten van uw lening. Hiervoor krijgen we namelijk maandelijks provisie van de kredietverstrekker. Dit zit in het bedrag dat u maandelijks betaalt voor de rente van uw krediet. Als u een nieuwe lening afsluit via ons krijgt u dus niet te maken met extra kosten. U betaalt alleen rente over het bedrag wat u leent.

Service nadat uw lening is afgesloten

De regels van kredietverstrekkers waar wij mee kunnen samenwerken worden regelmatig aangepast. Hierdoor is het vaak mogelijk om een lagere rente of betere voorwaarden te krijgen. Daarom controleren we altijd of er mogelijkheden bestaan voor verbetering.  Andere aanbieders gebruiken de vergoeding die ze ontvangen liever voor tv-reclames. Wij gebruiken het liever om een goede service te blijven leveren aan u.

Waarvoor kunt u geld lenen?

Voor elke situatie bestaat een goede oplossing. Dit is niet alleen afhankelijk van uw inkomen, maar ook van de reden om geld te lenen. Daarom leggen we graag uit wat Coolen en van Kuik kan betekenen voor u als u een auto of motor wilt kopen, uw huis wilt verbouwen of elders lopende schulden wilt aflossen. Mogelijk wilt u zonnepanelen financieren of een nieuwe keuken laten plaatsen. Kies samen met ons voor de meest ideale oplossing voor u!

GeldLenen