Op deze pagina vindt u informatie over verzekeringen met betrekking tot het bedrijfsgebouw. Deze verzekeringen geven u zekerheid zodat u niet stil hoeft te staan bij wat er allemaal fout kan gaan. Wij kunnen de verzekeringen voor u op elkaar afstemmen zodat u niet dubbel verzekerd bent. U betaalt in dat geval nooit teveel premie!

Gebouwenverzekering
Met de gebouwenverzekering is uw bedrijfspand verzekerd tegen zaken zoals brand, storm en waterschade. Let goed op dat uw bedrijfspand niet onderverzekerd is! De gebouwenverzekering kent ook diverse aanvullende dekkingen voor onder andere bereddings- en expertisekosten.

Lees meer >>>

Glasverzekering
Een glasverzekering is meestal een aanvulling op uw gebouwenverzekering of inventaris- en goederenverzekering. Glas is kwetsbaar en daarom is het verstandig dat u glas in uw bedrijfspand goed laat verzekeren. Voor huurders of eigenaren van een bedrijfspand is glas niet altijd standaard meeverzekerd in de gebouwen of inventaris- en goederenverzekering.

Lees meer >>>

Lichtreclameverzekering
Lichtreclame is mooi maar ook kostbaar en schadegevoelig. Lichtreclame kan verzekerd zijn via uw gebouwen- of elektronicaverzekering. Vaak is de dekking vrij beperkt waardoor een aparte lichtreclameverzekering aan te raden is. Wilt u weten tegen welke gebeurtenissen lichtreclame verzekerd is?

Lees meer >>>