U gaat een huis kopen? Dan is de kans groot dat u een hypotheek nodig heeft! Er zijn veel hypotheekvormen op de markt. Een hypotheek is niet zo maar even af te sluiten. Er komt veel bij kijken. Daarom is het handig als u ons, als hypotheekadviseur, in de arm neemt om u te adviseren en te begeleiden met de hypotheekaanvraag. Met de onderstaande informatie proberen we u in het kort uit te leggen hoe een hypotheek tot stand komt en welke hypotheekvormen er zijn. U komt termen tegen die voor u onbekend zijn? Zie hiervoor onze begrippenlijst.

Hypotheekadvies in 10 stappen

Met het ‘hypotheekadvies in 10 stappen’ leggen we u in het kort uit wat u te wachten staat als u een hypotheek wilt afsluiten. Het afsluiten van een hypotheek is namelijk geen eenvoudige opgave, het is een complex proces. Er zijn veel zaken waarop gelet moet worden. Weet u wat een adviseur allemaal voor u doet?

Lees meer >>>

Hypotheekvormen
Er zijn veel hypotheekvormen waaruit u kunt kiezen. Zo zijn er hypotheken waarbij u direct begint met aflossen. Ook zijn er hypotheken waarbij u vermogen opbouwt zodat aan het einde van de looptijd daarmee uw hypotheek wordt afgelost. Er zijn ook aflossingsvrije hypotheken. Combinaties van hypotheken zijn mogelijk. Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden hebben we alle hypotheekvormen voor u op een rijtje gezet. 

Lees meer >>>

Hypotheekbegrippenlijst
Als u te maken krijgt met het afsluiten van een hypotheek kunt u begrippen tegenkomen waarvan u nog nooit gehoord heeft. Daarom hebben wij voor u een begrippenlijst samengesteld zodat u kunt nalezen wat de betekenis van een, voor u onbekend, begrip is. 

Lees meer >>>

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen leest u dan ons dienstverleningsdocument voor hypotheken